ФИЛИПОПОЛ се присъединява към проекта SUAVE

FILIPOPOL  с вълнение обявява участието си в Project SUAVE, авангардна инициатива, насочена към ускоряване на цифровата трансформация за бизнеса чрез цялостна диагностика на дигитализацията. Подкрепен от известни институции в областта на иновациите и развитието на бизнеса, този проект се съгласува безпроблемно с нашата мисия да модернизираме нашите процеси и непрекъснато да предоставяме продукти и услуги от най-високо ниво.

Разбиране на проекта SUAVE

SUAVE е новаторска 30-месечна европейска инициатива, предназначена да подобри европейското градско земеделие (UA) и да насърчи устойчиви, издръжливи градски хранителни системи. С общ фонд за финансиране от 1 050 000,00 евро, SUAVE има за цел да подкрепи финансово европейските МСП в сектора на UA, като предлага различни услуги за поддръжка, за да улесни техния растеж.

Защо FILIPOL участва в проекта SUAVE

Ние във VFILIPOPOL винаги сме били в челните редици на приемането на нови технологии, за да подобрим нашите предложения. Като се ангажираме с проекта SUAVE, ние целим да:

Оценете нашите дигитални умения: Получете задълбочено разбиране на текущия ни дигитален пейзаж, като посочите области за подобрение и възможности за технологично приемане.
Формулирайте дигитална стратегия: Разработете стратегически план за безпроблемно интегриране на цифрови решения във всички операции, от производство до обслужване на клиенти.
Подобряване на ефективността: Рационализирайте вътрешните процеси, за да повишите ефективността, да намалите разходите и да подобрите качеството на продукта.
Стимулирайте иновациите и конкурентоспособността: Останете напред в автомобилната индустрия, като възприемете технологични иновации, които подобряват нашите продуктови предложения и изживяване на клиентите.

Предимства на дигиталната диагностика

Диагностиката на цифровизацията от проекта SUAVE ще ни позволи да:

Идентифицирайте силните и слабите страни: Разберете областите, които се нуждаят от подобрение и тези, които се представят добре.
Получаване на персонализирани препоръки: Достъп до подробна пътна карта с конкретни стъпки за напредване на нашата цифрова трансформация.
Възползвайте се от финансовите възможности: Идентифицирайте потенциални субсидии и финансова помощ в подкрепа на нашите дигитални инициативи.

Следващи стъпки

Въоръжен с диагнозата за дигитализация, FILIPOPOL се ангажира да изпълни препоръчаните действия. Ще си сътрудничим с експерти по технологии и дигитализация, за да осигурим прецизно и целенасочено изпълнение на нашите стратегически цели.

Ние сме ентусиазирани от напредъка, който този проект ще донесе на нашата компания и сме уверени, че дигиталната трансформация ще подобри способността ни да обслужваме нашите клиенти и да запазим лидерството си в автомобилната индустрия.

Благодарност

Изказваме своята благодарност на екипа на проекта SUAVE за тяхната подкрепа и насоки, както и на нашите служители и партньори за тяхната отдаденост на нашето пътуване към дигиталната трансформация.

За повече подробности относно нашето участие в проекта SUAVE и нашите инициативи за дигитализация, моля, посетете нашия уебсайт или се свържете с нас в нашите социални медийни канали.

Бъдещето е цифрово и FILIPOPOL е готов да поведе пътя!

С подкрепата на